Zomermarkt - zondag 18 augustus
Een zomermarkt van 10.00 uur tot 18.00 uur op een unieke locatie, de boulevard van Vlissingen. Bij de kramen vindt u een combinatie van cultuur, folklore en commercie. Dit levert een verrassend aanbod op. Met voor ieder wat wils, inclusief een uniek uitzicht op zee en verschillende terrassen binnen handbereik.
Oude Visserijdagen (16-18 augustus)
Een paar dagen terug in de tijd tijdens dit maritieme evenement rondom de oude Vlissingse vissershaven in het centrum van de stad. In vroeger tijden de plaats waar de kleine viskotters dagelijks afmeerden met verse vis, dat vervolgens op karren de hele stad doorging.
Ga naar Film by the Sea
Ga naar Programma De Piek
Ga naar Zeeuws maritiem muZEEum
Lifesaving Event Flushing (LEF) 10 en 11 augustus 2019
Op het badstrand in Vlissingen zal 10 en 11 augustus 2019 de eerste editie van Lifesaving Event Flushing (LEF) een internationaal sportevenement van start gaan.
Kustwachthelikopter rescue-oefening
Zaterdag duren de wedstrijden in het water en op het strand van 10.00 tot 17.00 uur. Rond 16.00 uur bezoeken de KNRM en de Kustwachthelikopter het evenement voor een search and rescue-oefening, waarbij een drenkeling van een reddingsvlot wordt gehesen en aan boord van een KNRM-boot gebracht wordt. Onder voorbehoud van noodoproepen.
Vlissingse Zeezwemrace, woensdag 21 augustus
De zwemtocht Vlissingse Zeezwemrace op het Badstrand is dit jaar de laatste in de serie van vier. De tocht vindt plaats op woensdag 21 augustus en start om 19:00 uur.