Ga naar Programma De Piek
Ga naar Zeeuws maritiem muZEEum
Zondag, 20 oktober 2019 - Strandcross
Op het Badstrand van Vlissingen speelt zich elk jaar een waar motorsportspektakel af. Crossers van verschillende klassen rijden rondes over het parcours, dat elk jaar speciaal wordt aangelegd voor dit evenement. Vanaf de boulevard hebben toeschouwers een prachtig zicht!
Zaterdag 16 november 2019  Intocht Sinterklaas Vlissingen.
Zaterdag 23 november 2019  Intocht Sinterklaas Oost-Souburg.
Sinterklaas komt op zaterdag 16 november aan in de Koopmanshaven in Vlissingen. Een week later meert de stoomboot op 23 november aan op de Loskade in Oost-Souburg. Sinterklaas en zijn Pieten worden op beide dagen welkom geheten door burgemeester Van den Tillaar.
12 december t/m 29 december, Vlissingen Wonderstad
In de periode na Sinterklaas tot en met Oud & Nieuw, vinden er in de sfeervolle Warme Wintertent op het Bellamypark in Vlissingen allerlei leuke activiteiten plaats. Muziek, een film of een voorstelling; het komt allemaal aan bod in een feestelijk programma voor jong en oud!
Zaterdag, 26 oktober 2019  Herdenking Slag om de Schelde
OfficiŽle herdenking van de Slag om de Schelde en bevrijding van Vlissingen, Sint Jacobskerk 11.30 uur, om 14.00 uur is er een korte ceremonie op Uncle Beache met demonstraties van het Korps Commando's.
Om 20.00 uur is er een herdenkingsconcert georganiseerd door het Schelde Loodsenkoor.