Cuisine Machine (7-10 juni)
Begin juni strijkt de Cuisine Machine voor de 5e keer neer in Vlissingen. In de lasloods of de Machinefabriek, dat staat nog open. Tientallen foodtrucks en restaurants uit de buurt presenteren gerechten van heel dichtbij, maar ook uit vele hoeken van de wereld. Ruim 4 dagen lang muziek en lekker eten in de binnenstad van Vlissingen!
Vlissingen Vintage (21-23 juni)
Vlissingen gaat 3 dagen terug in de tijd! Met onder andere een vintagemarkt, oldtimers op het Bellamypark, een danswedstrijd, een vinylmarkt en heel veel rockabilly en rock and roll live muziek in de Vlissingse binnenstad!
Onderstroom (5-7 juli)
Het festival waarmee de zomer begint in Zeeland. Met concerten, 'tentjesvoorstellingen', theater op straat en muziek aan zee. Al sinds 1979 geeft Onderstroom kleur aan Vlissingen. Geniet van de vele acts, maak persoonlijk kennis met nationale en internationale artiesten en vier de zomer in Vlissingen!
Agenda Piek (klik hier)
Kermis (12-21 juli)
Het stadshart van Vlissingen is elk jaar het decor voor de kermis. Er zijn attracties voor jong en oud, van spookhuis tot suikerspin tot ballengooien. Met terrasjes dichtbij en een spetterend vuurwerk vanaf een ponton in het water. De kermis sluit traditioneel af met de Familiedag op zondag.
Midzomernachtmarkt (2 augustus)
Een zomermarkt op een unieke locatie, de boulevard van Vlissingen. Bij de kramen vindt u een combinatie van cultuur, folklore en commercie. Dit levert een verrassend aanbod op.
Met voor ieder wat wils, inclusief een uniek uitzicht op zee en verschillende terrassen binnen handbereik.
Oude Visserijdagen (16-18 augustus)
Een paar dagen terug in de tijd tijdens dit maritieme evenement rondom de oude Vlissingse vissershaven in het centrum van de stad. In vroeger tijden de plaats waar de kleine viskotters dagelijks afmeerden met verse vis, dat vervolgens op karren de hele stad doorging.