Paasmarkt (21 april)
In 2018 wordt voor de 13e keer een Paasmarkt georganiseerd op een unieke locatie: de Boulevard van Vlissingen. Met 150 kramen en zeer uiteenlopende standwerkers biedt de gezellige Paasmarkt voor ieder wat wils. Van sieraden, kleding en boeken tot lederwaren en parfum. En daarna even bijkomen op een terras aan zee!
Bevrijdingsfestival (5 mei)
Elk jaar vindt in Vlissingen op 5 mei een groot Bevrijdingsfestival plaats. Op verschillende podia in de binnenstad kunt u van 13.00-24.00 uur genieten van een zeer gevarieerd aanbod van live muziek. Om het festival vlot en veilig te laten verlopen, neemt de gemeente extra maatregelen.
Cuisine Machine (7-10 juni)
Begin juni strijkt de Cuisine Machine voor de 5e keer neer in Vlissingen. In de lasloods of de Machinefabriek, dat staat nog open. Tientallen foodtrucks en restaurants uit de buurt presenteren gerechten van heel dichtbij, maar ook uit vele hoeken van de wereld. Ruim 4 dagen lang muziek en lekker eten in de binnenstad van Vlissingen!
Vlissingen Vintage (21-23 juni)
Vlissingen gaat 3 dagen terug in de tijd! Met onder andere een vintagemarkt, oldtimers op het Bellamypark, een danswedstrijd, een vinylmarkt en heel veel rockabilly en rock and roll live muziek in de Vlissingse binnenstad!
Onderstroom (5-7 juli)
Het festival waarmee de zomer begint in Zeeland. Met concerten, 'tentjesvoorstellingen', theater op straat en muziek aan zee. Al sinds 1979 geeft Onderstroom kleur aan Vlissingen. Geniet van de vele acts, maak persoonlijk kennis met nationale en internationale artiesten en vier de zomer in Vlissingen!
Agenda Piek (klik hier)